Samarbejdspartnere

Center for Integrativ Neurovidenskab på Aarhus Universitetshospital indgår sammen med Forskningsklinikken for Ludomani, Center for Ludomani og Nuclearmedicinsk Afdeling & PET-Centeret i et større samarbejde om flere forskningsprojekter.

Link: http://cfin.au.dk

 

Nuclearmedicinsk Afdeling & PET-Centeret på Aarhus Universitetshospital på Aarhus Universitetshospital indgår sammen med Forskningsklinikken for Ludomani, Center for Ludomani og Center for Integrativ Neurovidenskab i et større samarbejde om flere forskningsprojekter.

Link: https://www.auh.dk/om-auh/afdelinger/nuklearmedicin-og-pet/

 

Den Sociale Retshjælp's Fond har fået midler af Sundheds- og Ældreministeriet til at udføre dybdegående gældsrådgivning for op til 15 personer med ludomani, der går i behandling hos Forskningklinikken for Ludomani.

Link: https://www.socialeretshjaelp.dk

 

GotFat Productions producerer videomateriale til vores internetbehandlingsplatform og har lavet vores præsentationsvideo til Spillemyndighedens hjemmeside www.stopspillet.dk.

Link: https://gotfat.dk/

 

Mindwork er et større privat psykologhus i København. Forskningsklinikken administrerer dataindsamling og effektopgørelser af den ludomanibehandling der bliver afviklet hos Mindwork. Herudover har vi jævnlige drøftelser om ludomaniområdet.

Link: https://mwklinik.dk/