Pårørende

For pårørende

Det kan være vanskeligt at være pårørende til en person med ludomani, da ludomani kan belaste nære relationer i meget stor grad. Konsekvenser af ludomanien kan bl.a. være tillidsbrud, pengeproblemer, manglende nærvær og løgne eller fortielser om omfanget af spillet. Mange pårørende har derfor oplevelser, som kan være svære at rumme og tilgive, hvilket kan være en stor følelsesmæssig belastning.

Klinikkens tilbud til pårørende

Forskningsklinikken for Ludomani tilbyder individuelle pårørendeforløb på op til 4 sessioner hos en psykolog i klinikken. Forløbet kan også afvikles over internettet via et sikkert onlinemøderum. Tilbuddet er tilgængeligt, ligegyldigt hvor man bor i landet.

Gruppearrangementer for pårørende

I travle perioder bruger vi selvfølgelig vores kræfter på at hjælpe personer med ludomani, og det kan betyde, at vi ændrer på vores tilbud til pårørende. Vi ønsker dog fortsat at hjælpe alle pårørende, der henvender sig til klinikken, så derfor kan der være perioder, hvor vi samler pårørende i grupper for at bruge vores ressourcer bedst muligt.

Kontakt os på 7846 1698

  • Ring til os og hør nærmere
  • Gratis tilbud til pårørende
  • Kort ventetid